Marka Bon Apetito powstała w roku 2009 jako sieć lokali gastronomicznych, specjalizujących się w kuchni polskiej i łączący ją z kuchnią włoską, grecką, a także z innymi akcentami kulinarnymi z całego świata. Lokale firmy znajdują się w dużych miastach takich jak Warszawa, Łódź, Poznań czy Sosnowiec. 

W ofercie gastronomicznej znajdą się popularne dania mięsne i rybne, a także kuchnia jarska i pół jarska, dzięki czemu wegetarianie oraz osoby z nietypową dietą będą mogli znaleźć coś dla siebie obok amatorów schabowego czy pieczonego kurczaka. Nie zabraknie licznych sałatek ze świeżych warzyw oraz smacznych dodatków, kopytek, ziemniaków czy kaszy.

Ambicją firmy jest rozwinięcie sieci, obecnie składającej się z kilkunastu lokalu, do ponad 50 punktów gastronomicznych. Obecnie właściciele marki prężnie zajmują się pozyskiwaniem korzystnych lokalizacji dostosowanych do potrzeb sieci.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

apetito

Co zyskujesz

  • Gotowy koncept biznesowy
  • Przynależność do prężnie rozwijającej się sieci
  • Dostosowane do regionu i potrzeb klienta menu
  • Pomoc w uzyskaniu lokalizacji w dobrym punkcie (galerie handlowe, centra miast)
  • Atrakcyjny wizualnie branding oraz dbałość sieci o marketing internetowy
  • System szkoleń

Zobacz również franczyzę Moda.

Wymagania franczyzodawcy

  • Zaangażowanie oraz przedsiębiorczość
  • Odpowiedni kapitał
  • Doświadczenie w gastronomii nie jest wymagane

 

Share.

Zostaw komentarz