Cudo Vegan Suhi to wyjątkowa koncepcja biznesowa promująca kuchnię wegańską i nowo powstający model franczyzowy. Restauracja serwuje kreatywne dania, przygotowane całkowicie z produktów roślinnych, która specjalizuje się w wegańskim sushi. Jednostka własna pod szyldem marki marki działa w Poznaniu, a w planach jest otwarcie dwóch jednostek franczyzowych, które mają znajdować się we Wrocławiu.
Oferta gastronomiczna nietypowego sushi baru skierowana jest przede wszystkim do wegan, więc nie znajdzie się w niej ryb, tak jak w klasycznej odmianie sushi. Wszystkie pozycje składają się głównie z warzyw w różnych kombinacjach, lecz wizualnie prezentują się podobnie jak to co tradycyjnie serwuje się w kuchni japońskiej. Oprócz tego lokal posiada bogatą kartę unikalnych koktajli.
Założyciele Cudo Vegan Sushi wychodzą z ofertą franczyzową do tych inwestorów, którzy chcieliby otworzyć lokal oparty na nowatorskiej koncepcji wegańskiego sushi, a swoim partnerom biznesowym oferują całą swoją wiedzę na temat prowadzenia tego typu punktu gastronomicznego.
Przeczytaj także czym jest franczyza.
Franczyzobiorca otrzymuje:
- wiedzę i ciągłe szkolenia w zakresie prowadzenia sprzedaży dań sushi z kuchni roślinnej, bardzo wysoka jakość oferowanych dań,
- niezbędne informacje na temat prowadzenia biznesu, począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonego lokalu,
- podręcznik Franczyzowy sieci wraz z opisem standardów oraz procedur,
- wsparcie zespołu wspierającego sprzedaż, w tym: szkolenia, marketing, social media oraz projekty graficzne.
Sprawdź także franczyzę Artykuły dziecięce.
Wymagania Cudo Vegan Sushi
- dobra lokalizacja (najlepiej miasto 100 tys. mieszkańców),
- kapitał na rozpoczęcie biznesu (od 80 do 110 tys. złotych),
- lokal od 50km2,
- uiszczenie opłaty licencyjnej 15 tys. złotych,
- opłata franczyzowa 6%,
- ukończenie szkoleń.