Pierwsza placówka należąca do sieci Dobra Pączkarnia powstała w Szczecinie na Bramie Portowej. Pomysł na cukiernię specjalizującą się w pączkach, przygotowywanych według tradycyjnej receptury z 1989 roku, okazał się na tyle trafiony, że marka rozpoczęła prace nad budową systemu franczyzowego. Lokale pod szyldem Starej Pączkarni znajdują się obecnie w Poznaniu, Gdańsku, Wrocławiu, Warszawie oraz kilku innych miastach.

Sieć współpracuje z Polską Grupą Dystrybucyjną, zrzeszającą znane polskie hurtownie, dzięki czemu firma ma dostęp do innowacyjnych rozwiązań, stosowanych w branży cukierniczej oraz najnowszych technologii.

Nawiązanie współpracy franczyzowej z Dobrą Pączkarnią przebiega w 5 prostych krokach. Pierwszy z nich to spotkanie informacyjne w siedzibie w Szczecinie. Potem następuje zapoznanie się z umową franczyzową i podpisanie, a następnie działania adaptacyjne dotyczące przygotowania lokalu. Czwartym krokiem jest przejście cyklu szkoleń. Ostatni etap to start własnej działalności pod znakiem Starej Pączkarni.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

pączki

Co oferuje firma?

  • system franczyzowy oparty na sprawdzonym modelu biznesowym
  • profesjonalne doradztwo i program wsparcia przy podpisywaniu umów
  • kompleksowy projekt architektury wnętrza i wyposażenia Twojej pączkarni
  • harmonogram prac i finansowania inwestycji
  • szkolenia dla franczyzobiorcy i jego przyszłych pracowników
  • sprawdzoną sieć dostawców i partnerów
  • gwarancję bezpiecznej umowy
  • stały nadzór nad Twoją działalnością
  • kampanie marketingowe, spójne z identyfikacją wizualną sieci
  • świeży i smaczny produkt, który spełnia najwyższe normy jakościowe
  • szeroką ofertę smaków pączków

Zobacz również franczyzę Edukacja.

Profil lokalizacji

  • lokal o powierzchni min. 40 m², z dużą witryną sprzedażową
  • zlokalizowany przy głównym ciągu komunikacyjnym
  • brak schodów, podwyższeń przed lokalem
  • możliwość sprzedaży bezpośredniej z okienka
  • dwa wejścia do lokalu
  • przyłącze elektryczne o mocy min. 20 kW
  • wentylacja mechaniczna z wydajnością min. 2500 m³/h i podłączeniem ø 250 mm
Share.

Zostaw komentarz