Pod szyldem Drewno i Ogień kryją się pizzerie i bary, w których klienci mogą spróbować oryginalnej pizzy w stylu neapolitańskim, która pieczona jest w piecu kamiennym i napić się przy tym dobrego wina. Restauracja wyróżnia się industrialnymi wnętrzami oraz dobrą muzyką puszczaną dla gości podczas spożywania posiłków.
W ofercie gastronomicznej lokali można przede wszystkim znaleźć różne rodzaje pizzy neapolitańskiej, w tym także w wersji wegetariańskiej, dla dzieci, calzone oraz mini pizza podawana z sałatką. Oprócz tego w menu można znaleźć sałaty oraz włoskie przystawki. Oprócz standardowych napojów, takich jak herbata czy kawa, klienci mogą także skosztować drinków oraz wyjątkowych win.
Marka Drewno i Ogień jest gotowa podjąć współpracę franczyzową z chętnymi przedsiębiorcami. Obecnie jeden lokal własny jest otwarty w Olsztynie, natomiast drugi, franczyzowy funkcjonuje w Radomiu.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Wymagania sieci
- miasto od 50 tysięcy mieszkańców
- dobra lokalizacja
- lokal od 150 m2
- ogródek sezonowy przy lokalu
- komin z rurą ze stali kwasoodpornej
Zobacz również franczyzę Nieruchomości.
Wsparcie od sieci
- pomoc w przygotowaniu lokalu
- unikalne przepisy oraz ciekawe menu
- pomoc marketingowa
- szkolenia dla personelu