Sieć barów Jabeerwocky powstała dzięki pasji i rozległej wiedzy na temat piwa, która cechowała założyciela marki, wielokrotnego sędziego w konkursach piwnych. Swój początek firma miała w 2015 roku, kiedy to w Warszawie powstał pierwszy bar, serwujący jedynie 17 nalewek. Dwa lata później rozpoczęła się budowa browaru. W 2018 inwestorzy postanowili ruszyć z projektem franczyzowym.
W ofercie znajdują się przede wszystkim piwa kraftowe o różnym stężeniu alkoholu, a także całkowicie go pozbawione. Znaleźć można wśród nich zarówno bardziej klasyczne smaki z charakterystyczną, piwną goryczką oraz trunki zawierające nieco słodsze, owocowe nuty.
Dla tych, którzy chcą stać się częścią projektu Jabeerwocky i otworzyć własny lokal franczyzowy, istnieje możliwość przystąpienia do współpracy. Partnerzy biznesowi otrzymają od firmy kompleksowe wsparcie i będą mogli skorzystać z rozległej wiedzy założycieli na temat piwowarstwa.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Korzyści
- unikalne know how
- współpraca z renomowaną marką
- wysoka jakość i autentyczność rzemieślniczego piwa
- system szkoleń
- pomoc w uruchomieniu i przystosowaniu lokalu
- doradztwo w prowadzeniu biznesu
- wyłączność terytorialna
Zobacz również franczyzę Doradztwo i księgowość.
Wymagania
- możliwości finansowe – minimum 200 tysięcy złotych
- mile widziane lecz niewymagane doświadczenie w branży restauracyjnej lub piwowarskiej