Koncepcja biznesowa Kotlet w Bułce opiera się na stworzeniu sieci franczyzowej, która serwować będzie alternatywę dla amerykańskich burgerów. Pomysłodawcy określają ją swojskim fast foodem z Polski, który w przeciwieństwie do swoich odpowiedników za oceanem, ma być lekkostrawny. Stanowiska oznaczone logiem marki znaleźć można w centrach handlowych czy na imprezach masowych.

W menu znajdują się przede wszystkim burgery, które klient może sobie skomponować od zera. Do wyboru rodzaj mięsa, typ pieczywa oraz warzywne dodatki. Dodatkowo w ofercie są także frytki z posypką, desery oraz napoje gazowane, kawa i herbata.

Do tej pory powstało około 10 lokali partnerskich Kotlet w Bułce. Franczyzodawca przewiduje dwa modele współpracy, spośród których mogą wybierać zainteresowani marką inwestorzy. Są to wyspa handlowa oraz mobilna przyczepa gastronomiczna.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

kotlet

Korzyści

  • Kotlet w Bułce brzmi swojsko i pachnie apetycznie;
  • posiadasz w ofercie kotlety wieprzowe i drobiowe;
  • oprócz bułki ciemnej lub jasnej, masz jeszcze „asa w rękawie” – smakowitą pajdę chleba,
  • serwujesz bogaty wybór dodatków oraz sosów;
  • miłośnicy frytek dostają pyszne domowe frytki z posypką;
  • możesz także wzbogacić swoje stoisko o kawę, herbatę, zimne napoje gazowane, pyszne lody, a po uzyskaniu koncesji – grzane wino oraz „herbatkę z prądem” – wszystko z automatu!
  • obsługa klienta jest błyskawiczna, a czas potrzebny na realizację zamówienia – zredukowany do minimum
  • możliwość leasingu oraz opcję bezpiecznej rezygnacji w trakcie trwania umowy

Wyspa handlowa – co dostajesz?

  • Okno wydawcze 1,6m x 1m
  • Umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze)
  • Instalacja wodna z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem
  • Instalacja elektryczna siłowa 400V lub 230V
  • Okap gastronomiczny
  • Lodówka pod blatowa 2x
  • Zamrażarka pod blatowa
  • 2 Frytwonice
  • Profesjonalny toster do pieczenie bułki
  • Profesjonalną prasę do mięsa
  • Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP
  • Warnik
  • Witrynę chłodniczą na półprodukty

Zobacz również franczyzę Moda.

Przyczepa gastronomiczna – co dostajesz?

  • Okno wydawcze 1,6m x 1m
  • Umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze)
  • Instalacja wodna z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem
  • Instalacja elektryczna siłowa 400V lub 230V
  • Okap gastronomiczny
  • Lodówka pod blatowa 2x
  • Zamrażarka pod blatowa
  • 2 Frytwonice
  • Profesjonalny toster do pieczenie bułki
  • Profesjonalną prasę do mięsa
  • Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP
  • Warnik
  • Witrynę chłodniczą na półprodukty
Share.

Zostaw komentarz