Koncepcja biznesowa Kotlet w Bułce opiera się na stworzeniu sieci franczyzowej, która serwować będzie alternatywę dla amerykańskich burgerów. Pomysłodawcy określają ją swojskim fast foodem z Polski, który w przeciwieństwie do swoich odpowiedników za oceanem, ma być lekkostrawny. Stanowiska oznaczone logiem marki znaleźć można w centrach handlowych czy na imprezach masowych.
W menu znajdują się przede wszystkim burgery, które klient może sobie skomponować od zera. Do wyboru rodzaj mięsa, typ pieczywa oraz warzywne dodatki. Dodatkowo w ofercie są także frytki z posypką, desery oraz napoje gazowane, kawa i herbata.
Do tej pory powstało około 10 lokali partnerskich Kotlet w Bułce. Franczyzodawca przewiduje dwa modele współpracy, spośród których mogą wybierać zainteresowani marką inwestorzy. Są to wyspa handlowa oraz mobilna przyczepa gastronomiczna.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Korzyści
- Kotlet w Bułce brzmi swojsko i pachnie apetycznie;
- posiadasz w ofercie kotlety wieprzowe i drobiowe;
- oprócz bułki ciemnej lub jasnej, masz jeszcze „asa w rękawie” – smakowitą pajdę chleba,
- serwujesz bogaty wybór dodatków oraz sosów;
- miłośnicy frytek dostają pyszne domowe frytki z posypką;
- możesz także wzbogacić swoje stoisko o kawę, herbatę, zimne napoje gazowane, pyszne lody, a po uzyskaniu koncesji – grzane wino oraz „herbatkę z prądem” – wszystko z automatu!
- obsługa klienta jest błyskawiczna, a czas potrzebny na realizację zamówienia – zredukowany do minimum
- możliwość leasingu oraz opcję bezpiecznej rezygnacji w trakcie trwania umowy
Wyspa handlowa – co dostajesz?
- Okno wydawcze 1,6m x 1m
- Umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze)
- Instalacja wodna z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem
- Instalacja elektryczna siłowa 400V lub 230V
- Okap gastronomiczny
- Lodówka pod blatowa 2x
- Zamrażarka pod blatowa
- 2 Frytwonice
- Profesjonalny toster do pieczenie bułki
- Profesjonalną prasę do mięsa
- Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP
- Warnik
- Witrynę chłodniczą na półprodukty
Zobacz również franczyzę Moda.
Przyczepa gastronomiczna – co dostajesz?
- Okno wydawcze 1,6m x 1m
- Umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze)
- Instalacja wodna z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem
- Instalacja elektryczna siłowa 400V lub 230V
- Okap gastronomiczny
- Lodówka pod blatowa 2x
- Zamrażarka pod blatowa
- 2 Frytwonice
- Profesjonalny toster do pieczenie bułki
- Profesjonalną prasę do mięsa
- Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP
- Warnik
- Witrynę chłodniczą na półprodukty