Marka Krowarzywa istnieje od marca 2013. Za jej założeniem stoi dwóch zaprzyjaźnionych inwestorów, którzy postanowili otworzyć miejsce z burgerami stworzonymi z roślinnych składników. Dzięki oryginalnemu konceptowi i autorskim recepturom, restauracja zdobyła liczne nagrody i wyróżnienia, takie jak najlepsza warszawska burgerownia według Gazety Wyborczej.
W menu można znaleźć przede wszystkim roślinne burgery z boczniaków, seitana, ciecierzycy oraz kilka innych wariantów. Wegetarianie i weganie mogą cieszyć się również roślinnymi kebabami, wrapami czy sałatkami. Do picia pyszne lemoniady oraz smoothie.
W wielu miastach zaczęły się już pojawiać placówki partnerskie oznaczone logiem Krowarzywa. Warszawa, Toruń, Rzeszów czy Poznań już mieszczą lokale należące do sieci, a w planach jest powstanie nowych.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Franczyzodawca zapewnia:
- Pomoc przy otwarciu i w trakcje pierwszych miesięcy działalności,
- Promocję i reklamę,
- Wyłączność terytorialną.
Zobacz również franczyzę Opieka zdrowotna.
Jako franczyzobiorca możesz:
- Otworzyć własny biznes w oparciu o doświadczenie znanej marki
- Serwować fajne, zdrowe i wegańskie burgery
- Brać udział w rozwijaniu sieci