Kurcze Pieczone to franczyza gastronomiczna, która w Polsce z sukcesem funkcjonuje już od roku 1996, jako sieć lokali serwujących kurczaka z rożna i inne dania drobiowe. W 2011 roku marka przeszła rebranding i obrała sobie za cel jeszcze bardziej intensywny rozwój. W przeciągu ponad 20 lat działalności, sieć zdobyła uznanie klientów.

W menu znaleźć można kurczaka w rozmaitych odmianach. Na wielbicieli drobiu czekają boxy ze skrzydełkami i polędwiczkami, burgery, kurczak z rożna, tortille i pajdy z kurczakiem oraz sałatki. Bardzo głodni mogą również zamówić zestaw obiadowy. Dla tych, którzy mają ochotę na coś innego, przewidziano hot dogi oraz zapiekanki.

Model biznesowy Kurcze Pieczone można realizować nawet w niewielkich miejscowościach, co wyróżnia go spośród dużej części franczyz gastronomicznych. Obecnie w sieci znajduje się 5 placówek partnerskich.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

kp

Wymagania

  • przedsiębiorczość i nastawienie na sukces
  • dbałość o standard świadczonych usług i jakość serwowanych potraw
  • środki finansowe

Sprawdź także franczyzę Spożywcze i przemysłowe.

Wsparcie

  • pomoc we wszystkich czynnościach administracyjnych potrzebnych do otwarcia punktu gastronomicznego
  • szkolenia dla pracowników
  • pomoc w wynajęciu lokalu lub dostarczenie obiektu kontenerowego z niezbędnym wyposażeniem
  • dostawy pełnego asortymentu produktów z menu Kurcze Pieczone
  • dostęp do materiałów reklamowych i promocyjnych
  • dostęp do niezbędnej w prowadzeniu własnego biznesu wiedzy – firmowego know-how

 

Share.

Zostaw komentarz