Koncepcja marki Lody Marsjano narodziła się w 2010 roku w Ciechanowie, gdzie powstał pierwszy lokal. Od kilku lat funkcjonuje także system franczyzowy, który umożliwia różne modele współpracy, takie jak prowadzenie własnego punktu gastronomicznego z lodami marki lub mobilnej przyczepy.
Lody Marsjano przede wszystkim serwują desery sezonowe, czyli lody kręcone z posypką lub polewą, desery lodowe z owocami i słodkimi dodatkami, a także gofry, rurki z kremem czy słodkie napoje i shake.
We współpracy z marką Lody Marsjano powstało już 80 punktów firmowych, 60 jednostek franczyzowych i 20 ajencyjnych. Znajdują się one w całej Polsce, w tym w miastach takich jak Gdynia, Katowice, Opole czy Warszawa. Istotną zaletą sieci jest brak opłaty franczyzowej oraz prosty lecz skuteczny koncept biznesowy.
Przeczytaj także czym jest franczyza.
Franczyzodawca zapewnia
- Idealnie dobraną lokalizację wybraną na podstawie ważnych dla tej branży kryteriów
- Najwyższą jakość produktów, które sprzedawane są również we własnych punktach firmowych franczyzodawcy
- Łatwy i szybki sposób dostępu do zamówień on-line oraz gwarancję dostaw towaru w ciągu 24h od zamówienia.
- Niezawodne maszyny od sprawdzonego Producenta.
- Niezbędne materiały reklamowe, programy marketingowe oraz wzory menu i projekt graficzny menu.
- Kompletną dokumentację, w tym Projekt technologiczny i sanitarny
- Serwis gwarancyjny i pogwarancyjny
- Wsparcie w każdej formie, przez 7 dni w tygodniu
Sprawdź także franczyzę Uroda i fitness.
Finansowanie
- Elastycznie i indywidualnie podejście do każdego Franczyzobiorcy.
- Wraz z doradcami firm finansowych dobierane są najatrakcyjniejsze warunki otrzymania leasingu lub innej dogodnej formy finansowania, która pomoże pomnażać zyski.