Olio to koncept biznesowy, który na polski rynek gastronomiczny wkracza z oryginalną neapolitańską pizzą, serwowaną z uśmiechem i zaangażowaniem przez najlepszych kucharzy. Marka Olio szczyci się tym, że jest członkiem Associazione Verace Pizza Napoletana czyli Stowarzyszenia Prawdziwej Neapolitańskiej Pizzy.

W pizzeriach Olio bardzo dużą wagę przykłada się do każdego składnika, z którego powstaje pizza. Wszystkie produkty posiadają certyfikaty potwierdzające ich pochodzenie i wysoką jakość. Sekret smaku ciasta na pizzę to neapolitańska mąką, filtrowana woda oraz sól morska. Całość wypiekana jest w piecu opalanym drewnem.

Olio startuje z franczyzą i poszukuje do współpracy inwestorów zainteresowanych otwarciem własnego lokalu z oryginalną pizzą neapolitańską pod szyldem marki. Zachęcać do współpracy ma niski food cost przy wysokiej jakości produktach oraz zwrot inwestycji w 12-19 miesięcy.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

olio

Zyski

  • czerpanie z ogromnego doświadczenia marki oraz autorskie receptury
  • najlepsze składniki od sprawdzonych dostawców
  • niski food cost
  • wysoki  miesięczny obrót
  • licencjonowany system gastronomiczny, na którym bazuje lokal
  • zwrot inwestycji w około 12-19 miesięcy

Sprawdź także franczyzę Stacje paliw i artykuły motoryzacyjne.

Wsparcie w otwarciu placówki

  • dobór lokalizacji najlepszej dla Ciebie i otwarcie najlepszego neapolitańskiego miejsca w przeciągu 6 miesięcy
  • wizualizacja i stworzenie odpowiedniego konceptu pod wybraną lokalizację przez firmowych architektów wizualnych i technicznych
  • pomoc w sprawach: urzędowych, sanitarnych, negocjacji i innych
  • zamówienie i pomoc finansowania pieca sprowadzanego z Neapolu budowanego pod indywidualnego klienta
  • zamówienie i pomoc finansowania sprzętu gastronomicznego i technicznego
  • wdrożenie licencjonowanego systemu menadżerskiego wewnętrznego i mobilnego
  • rekrutacja zespołu z pasją
  • szkolenie umiejętności i receptur związanych z wypracowaniem najlepszej pizzy neapolitańskiej w danej lokalizacji przez firmowych doświadczonych pizzaiolos
  • szkolenie kilkuetapowe zespołu (indywidualne, zarządzające, marketingowe, wewnętrzne i zewnętrzne)
  • stworzenie odpowiedniego menu pod Twoją lokalizację pod okiem firmowego szefa kuchni oraz szefa pizzaiolo, wdrożenie receptur oraz księgi HACCP
  • otwarcie lokalizacji oraz pomoc w usamodzielnieniu się przez pierwszy okres
  • stałe monitorowanie i kontrolowanie jakości oraz nieustanna pomoc przy prowadzeniu biznesu
Share.

Zostaw komentarz