Olio to koncept biznesowy, który na polski rynek gastronomiczny wkracza z oryginalną neapolitańską pizzą, serwowaną z uśmiechem i zaangażowaniem przez najlepszych kucharzy. Marka Olio szczyci się tym, że jest członkiem Associazione Verace Pizza Napoletana czyli Stowarzyszenia Prawdziwej Neapolitańskiej Pizzy.
W pizzeriach Olio bardzo dużą wagę przykłada się do każdego składnika, z którego powstaje pizza. Wszystkie produkty posiadają certyfikaty potwierdzające ich pochodzenie i wysoką jakość. Sekret smaku ciasta na pizzę to neapolitańska mąką, filtrowana woda oraz sól morska. Całość wypiekana jest w piecu opalanym drewnem.
Olio startuje z franczyzą i poszukuje do współpracy inwestorów zainteresowanych otwarciem własnego lokalu z oryginalną pizzą neapolitańską pod szyldem marki. Zachęcać do współpracy ma niski food cost przy wysokiej jakości produktach oraz zwrot inwestycji w 12-19 miesięcy.
Przeczytaj także czym jest franczyza.
Zyski
- czerpanie z ogromnego doświadczenia marki oraz autorskie receptury
- najlepsze składniki od sprawdzonych dostawców
- niski food cost
- wysoki miesięczny obrót
- licencjonowany system gastronomiczny, na którym bazuje lokal
- zwrot inwestycji w około 12-19 miesięcy
Sprawdź także franczyzę Stacje paliw i artykuły motoryzacyjne.
Wsparcie w otwarciu placówki
- dobór lokalizacji najlepszej dla Ciebie i otwarcie najlepszego neapolitańskiego miejsca w przeciągu 6 miesięcy
- wizualizacja i stworzenie odpowiedniego konceptu pod wybraną lokalizację przez firmowych architektów wizualnych i technicznych
- pomoc w sprawach: urzędowych, sanitarnych, negocjacji i innych
- zamówienie i pomoc finansowania pieca sprowadzanego z Neapolu budowanego pod indywidualnego klienta
- zamówienie i pomoc finansowania sprzętu gastronomicznego i technicznego
- wdrożenie licencjonowanego systemu menadżerskiego wewnętrznego i mobilnego
- rekrutacja zespołu z pasją
- szkolenie umiejętności i receptur związanych z wypracowaniem najlepszej pizzy neapolitańskiej w danej lokalizacji przez firmowych doświadczonych pizzaiolos
- szkolenie kilkuetapowe zespołu (indywidualne, zarządzające, marketingowe, wewnętrzne i zewnętrzne)
- stworzenie odpowiedniego menu pod Twoją lokalizację pod okiem firmowego szefa kuchni oraz szefa pizzaiolo, wdrożenie receptur oraz księgi HACCP
- otwarcie lokalizacji oraz pomoc w usamodzielnieniu się przez pierwszy okres
- stałe monitorowanie i kontrolowanie jakości oraz nieustanna pomoc przy prowadzeniu biznesu