Sieć restauracji Pizza Factory datuje swój początek na 1 lipca 2009 roku. Wytwarzana z wysokiej jakości składników pizza oraz inne potrawy serwowane w lokalach z logiem marki, szybko zdobyły zaufanie klientów w województwie warmińsko-mazurskim. Pizzerie należące do sieci jak na razie można znaleźć w Kętrzynie, Bartoszycach oraz Giżycku, jednak planowane jest rozszerzenie działalności na całą Polskę.

W menu Pizza Factory znajduje się przede wszystkim pizza, zarówno w klasycznym wydaniu, z dobrze znanymi składnikami, jak i nieco ciekawsze kompozycje, a także opcja dla wegetarian. Istnieje możliwość zamówienia pizzy o wielkości nawet 60 cm. Oprócz tego w karcie znaleźć też można makarony, sałatki oraz napoje.

Pizza Faktory stawia na rozwój poprzez utworzenie sieci franczyzowej. Dla partnerów biznesowych przewidziane jest wsparcie oraz profesjonalne szkolenie.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

pf

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • pomoc w pozyskaniu środków na rozpoczęcie działalności gospodarczej
  • „Know-how”
  • podręcznik operacyjny
  • wyłączność terytorialna
  • pomoc i wsparcie
  • projekt materiałów promocyjnych
  • opracowaną dokumentację HACCP
  • pomagamy w wyborze odpowiedniego lokalu
  • weryfikację lokalnego rynku pod względem konkurencji i analizę lokalizacji przyszłej pizzerii
  • dostęp do strony internetowej

Sprawdź także franczyzę Dom i ogród.

Przewidywana suma inwestycji

  • od 45 tysięcy brutto na zakup potrzebnego sprzętu, dodatkowo zakup dwóch samochodów, pierwsze zatowarownaie i ewentualne przystosowanie lokalu ( przewidywana całkowita kwota inwestycji 90 tysięcy złotych brutto.
  • 10 tysięcy netto – opłata za przystąpienie do sieci Pizza Factory ( pierwsze 10 osób zwolnione z opłaty )
  • miesięczna opłata franczyzowa 1 tysiąc złotych netto

 

 

Share.

Zostaw komentarz