Stodoła Kebap & Grill to koncept gastronomiczny oparty o wysokiej jakości jedzenie typu fast food, serwowane szybko, jednak stworzone z dbałością o dobry smak oraz najlepsze składniki. Lokale marki są klimatyczne i cechuje je oryginalny wystrój, a miła i profesjonalna obsługa sprawia, że klienci chętnie wracają.
Menu Stodoła Kebap & Grill skomponowane zostało w szczególności z myślą o miłośnikach potraw mięsnych. Flagowym daniem jest kebab premium z kurczakiem lub cielęciną, jednak w ofercie można znaleźć także rollo czy zestawy z frytkami. Dla wegetarian przygotowane zostały warianty kebabu z falafelem oraz sałatki.
Franczyzobiorca lokalu Stodoła Kebap & Grill zobowiązany jest prowadzić placówkę zgodnie z warunkami zawartymi w umowie oraz podręczniku operacyjnym. W zamian otrzymuje kompleksowe wsparcie marki oraz szybki zwrot inwestycji.
Przeczytaj także czym jest franczyza.
Wsparcie dla franczyzobiorcy
- Wiedza w zakresie prowadzenia sprzedaży kebapu, bardzo wysoka jakość oferowanych dań.
- Know-how prowadzenia biznesu począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonego lokalu.
- Podręcznik Franczyzowy sieci wraz z opisem standardów oraz procedur.
- Serwis polegający na kompleksowym zaopatrzeniem towarowym wraz z dostawą oraz rozwiązaniami księgowymi (system POS / kioski samoobsługowe)
- Wsparcie zespołu wspierającego sprzedaż w tym Szkolenia , Marketing, Social Media oraz projekty graficzne w tym materiały POSM.
Sprawdź także franczyzę Uroda i fitness.
Wymagania
- Lokalizacja w mieście powyżej 100 tys. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
- Lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2.
- Przedsiębiorczość i zaangażowania.
- Posiadanie wymaganego kapitału początkowego.
- Ukończenie szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę.
- Przestrzeganie wewnętrznych procedur sieci.