Sushi Bistro jest siecią restauracji specjalizujących się w kuchni japońskiej, a w szczególności sushi. Działalność firmy w większości opiera się o usługi cateringowe, dowóz jedzenia do klienta oraz możliwość odbioru osobistego, co jest bardzo dobrym rozwiązaniem, biorąc pod uwagę trudne warunki związane z kryzysem w branży gastronomicznej.
Oferta gastronomiczna marki skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i do firm. W menu można znaleźć przede wszystkim oryginalnie skomponowane zestawy sushi oraz osobno sprzedawane rolki, dzięki którym taki set można stworzyć samodzielnie. Dostępne są także dodatki oraz przekąski takie jak tatar z łososia czy krewetki.
Obecnie Sushi Bistro znaleźć można w kilku dzielnicach Warszawy, między innymi na Żoliborzu czy na Pradze. Marka zaprasza do współpracy osoby zainteresowane jednym z dwóch modeli biznesowych, czyli punktem odbioru lub lokalem z miejscem do jedzenia.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Wsparcie dla franczyzobiorcy
- Inwestycję w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
- Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
- Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
- Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
- Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
- Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
- Konkursy dla pracowników
- Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
- Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
- Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
- Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
- Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
- Na czas otwarcia, aby Cię wspierać firma gwarantuje obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
- Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
- Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach.
Przewidywana suma inwestycji
- Minimalna kwota inwestycji: od 30 000 zł + koszty remontu
- Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł
Zobacz również franczyzę Apteki i artykuły zdrowotne.
Wymagania
- Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
- Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
- Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
- Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
- Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście.