Sushi Bistro jest siecią restauracji specjalizujących się w kuchni japońskiej, a w szczególności sushi. Działalność firmy w większości opiera się o usługi cateringowe, dowóz jedzenia do klienta oraz możliwość odbioru osobistego, co jest bardzo dobrym rozwiązaniem, biorąc pod uwagę trudne warunki związane z kryzysem w branży gastronomicznej.

Oferta gastronomiczna marki skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i do firm. W menu można znaleźć przede wszystkim oryginalnie skomponowane zestawy sushi oraz osobno sprzedawane rolki, dzięki którym taki set można stworzyć samodzielnie. Dostępne są także dodatki oraz przekąski takie jak tatar z łososia czy krewetki.

Obecnie Sushi Bistro znaleźć można w kilku dzielnicach Warszawy, między innymi na Żoliborzu czy na Pradze. Marka zaprasza do współpracy osoby zainteresowane jednym z dwóch modeli biznesowych, czyli punktem odbioru lub lokalem z miejscem do jedzenia.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

sushibistro

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Inwestycję w marketing i reklamę lokalną kwoty do 25 000 zł na rzecz Twojej nowo otwartej Restauracji,
  • Wsparcie marketingowe i reklamowe przez cały okres trwania umowy,
  • Pomoc w doborze lokalu oraz jego aranżacji zgodnie z wizualizacją,
  • Rozbudowany cykl szkolenia pracowników,
  • Wstępne szkolenia dla całego Twojego zespołu przed otwarciem restauracji,
  • Badania, audyty wspierające MS/NPS/TK
  • Konkursy dla pracowników
  • Centralny system bonusowy dla pracowników franczyzy
  • Dostęp do systemu operacyjnego SUSHI BISTRO,
  • Profesjonalną infolinię oraz zamówienia on-line,
  • Łatwy i wygodny dostęp do dedykowanych, sprawdzonych hurtowni,
  • Autorskie receptury dań, dostosowane do trendów rynkowych,
  • Na czas otwarcia, aby Cię wspierać firma gwarantuje obecność i pomoc przez pierwszych 7 dni,
  • Ciągłe wsparcie w trakcie prowadzenia Restauracji SUSHI BISTRO,
  • Wyłączność na daną lokalizację i pierwszeństwo w kolejnych lokalizacjach.

Przewidywana suma inwestycji

  • Minimalna kwota inwestycji: od 30 000 zł + koszty remontu
  • Jednorazowa opłata wstępna: od 20 000 zł

Zobacz również franczyzę Apteki i artykuły zdrowotne.

Wymagania

  • Pełnego zaangażowania w prowadzenie Restauracji,
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem pracowników bądź posiadanie cech liderskich,
  • Atutem Franczyzobiorcy jest doświadczenie w prowadzeniu działalności o profilu gastronomicznym,
  • Bezkompromisowość w aspekcie nadzorowania jakości wydawanych dań oraz zamawianych produktów,
  • Franczyzobiorca musi być nastawiony na wzrost swojego biznesu i bycie nr. 1 w swoim mieście.
Share.

Zostaw komentarz