Thai vege gluten free to koncept gastronomiczny, który stworzony został z myślą o weganach, miłośnikach tajskiej kuchni oraz osobach z nietolerancjami pokarmowymi. Od 2014 roku marka działa jako restauracja, dowóz jedzenia oraz catering w charakterze diety pudełkowej. Biznes sprawnie działa dzięki zamówieniom obsługiwanym online.

W menu thai vege gluten free znajdą coś dla siebie zarówno osoby niespożywające mięsa, jak i nietolerujące glutenu. Do wyboru wiele zup, przyprawionych w orientalnym stylu, różne rodzaje wegańskiego curry, pad thai, sałatki oraz zdrowe koktajle warzywno-owocowe z kolagenem, nasionami chia lub witaminami.

W ramach franczyzy thai vege gluten free istnieje możliwość otwarcia placówki stacjonarnej. Franczyzobiorca zainteresowany kuchnią roślinną może liczyć na ciekawe menu oraz dostęp do autorskich receptur.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

thai

Wymagania

  • odpowiednia lokalizacja
  • środki finansowe
  • chęci i zaangażowanie
  • przystąpienie do umowy

Sprawdź także franczyzę Doradztwo i księgowość.

Korzyści

  • sprawdzony koncept biznesowy
  • unikalne menu
  • autorskie receptury
  • pomoc w aranżacji lokalu
  • pomoc w kontakcie z dostawcami
  • wsparcie marketingowe
  • pomoc w rekrutacji pracowników
  • know how
Share.

Zostaw komentarz