Pod nazwą The William Wallace kryje się restauracja grillowa, która serwuje zarówno pyszne jedzenie, jak i wyśmienite alkohole. Lokal od roku 2015 funkcjonuje na terenie Słupska, gdzie cieszy się zaufaniem lokalnych klientów oraz zainteresowaniem turystów. Prężny rozwój działalności przyczynił się do podjęcia decyzji o wprowadzeniu w życie konceptu franczyzy.

The William Wallace słynie przede wszystkim z dań mięsnych, takich jak unikalne burgery, żeberka, szaszłyki czy karkówka z grilla. Zamówić można też pizzę, a nawet pizzo-burgera, czyli interesujące połączenie pizzy oraz kotleta wołowego. Oprócz tego dostępne są także panini, sałatki oraz kids menu.

Franczyzobiorcy, których zainteresuje koncept lokalu The William Wallace będą mogli liczyć na kompleksowe wsparcie w postaci szkoleń, doradztwa oraz know how. Model biznesowy przeznaczony jest dla miast powyżej 100 tysięcy mieszkańców, ale prowadzenie działalności w mniejszych miejscowościach również nie jest wykluczone.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

tww

Wymagania

  • entuzjazm i zaangażowanie
  • lokal minimum 100m2
  • miasto od 100 tysięcy mieszkańców

Zobacz również franczyzę Edukacja.

Korzyści

  • know how
  • system szkoleń
  • pomoc w wyborze i przystosowaniu lokalu
  • kompleksowe wsparcie
Share.

Zostaw komentarz