Western Tortilla to sieć lokali gastronomicznych, specjalizujących się w street foodzie, a w szczególności we wrapach. Tortille z chrupiącym kurczakiem oraz świeżymi warzywami serwowane są w rozmaitych kompozycjach smakowych. Niektóre pozycje z menu smakowo nawiązują do różnych regionów świata.

Koncept biznesowy, który stoi za powstaniem sieci to jedna z kilku propozycji prężnie działającego operatora franczyz Wojtex. Obok inspirowanego jedzeniem typu street food Western Tortilla, Wojtex posiada w ofercie modele biznesowe takiej jak folklorystyczna pizzeria Biesiadowo czy Piramid Pizza z wystrojem wnętrz nawiązującym do Starożytnego Egiptu.

Według właściciela sieci Western Tortilla jest to najtańsza franczyza na rynku gastronomicznym. Jej dodatkową zaletą jest mobilność, zwłaszcza jeśli franczyzobiorca zdecyduje się na model biznesowy z przyczepą gastronomiczną.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

wt

Przewidywany koszt inwestycji

  • otwarcie lokalu z okienkiem podawczym o powierzchni min. 10m2. Koszt otwarcia tego typu Western Tortilla zaczyna się od 17,5 tys. zł
  • otwarcie lokalu z miejscami siedzącymi o minimalnej powierzchni 30 m2. Koszt wynosi od 22,5 tys. zł
  • wynajem mobilnej przyczepy gastronomicznej wraz z pełnym wyposażeniem w kwocie 2250 zł netto (w tym opłata franczyzowa)

Zobacz również franczyzę Nieruchomości.

Korzyści

  • koncept przystępny dla każdego
  • dział szkoleniowy w pełni przygotuje Ciebie oraz personel do prowadzenia własnej gastronomii
  • wsparcie profesjonalnych managerów na każdym etapie współpracy
  • brak opłaty wstępnej i marketingowej
Share.

Zostaw komentarz