Koncepcja biznesowa Churrożerców narodziła się, kiedy grupa założycieli wspólnie wybrała się do Hiszpanii. Tradycyjny hiszpański deser, którego tam spróbowali, zainspirował ich do tego stopnia, że postanowili sprowadzić go do Polski. Obecnie firma ma 12 lat doświadczenia w branży, 2 jednostki własne oraz 5 franczyzowych.

Współpracując z marką, można zdecydować się na jeden z trzech modeli współpracy. Pierwszym jest przyczepa gastronomiczna (koszt 59 tys. netto), drugim wyspa handlowa (55 tys. netto), a trzecim modelem jest otwarcie własnego lokalu stacjonarnego (cena ustalana indywidualnie).

W Ustroniu znajduje się siedziba Churrożerców, w której urzęduje zespół wsparcia, gotów udzielić pomocy swoim partnerom w zakresie szkoleń, marketingu, serwisu urządzeń oraz w wielu innych sprawach. Wsparcie dla franczyzobiorców udzielana jest 24/7.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

churros

Dlaczego z Churrożercami wyprzedzasz konkurencję?

  • posiadasz w ofercie nasze lody AP ANGELO GELATO, które wśród koneserów plasują się na najwyższej półce,
  • możesz wyróżnić się chłodzącą, kolorową i smaczną granitą, lub mrożoną kawą
  • serwujesz bogaty wybór dodatków, sosów oraz polew
  • miłośnicy posypek i zastygającej czekolady również do Ciebie trafią
  • obsługa klienta jest bardzo szybka, bo większość tych produktów jest przygotowywana przez specjalne automaty, więc Twoją rolą jest tylko ich obsługa
  • dzięki temu, że wszystko jest z automatu, to jest serwowane na bieżąco, wręcz taśmowo

Sprawdź także franczyzę Telekomunikacja IT AGD/RTV.

3 modele współpracy

Przyczepa gastronomiczna – zyskujesz:

  • umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze),
  • instalacje wodną z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem,
  • instalację elektryczną siłową (400V) lub 230V,
  • okap gastronomiczny,
  • dwie lodówki pod blatowe
  • dwie frytkownice lub jeden duży smażalnik
  • profesjonalne, automatyczne urządzenie do wyciskania ciasta
  • czekoladziarkę
  • witrynę do posypek i polew
  • dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP

Wyspa handlowa – zyskujesz:

  • umeblowanie zgodnie z wymogami Sanepidu( szafki zamykane, półki, szafka bhp, blaty robocze),
  • instalacje wodną z pompą wody, zbiornikami 2x30L. Zlew 2 lub 3 komorowy wraz z baterią z podgrzewaczem,
  • instalację elektryczną siłową (400V) lub 230V,
  • okap gastronomiczny,
  • dwie lodówki pod blatowe
  • Dwie frytkownice lub jeden duży smażalnik
  • Profesjonalne, automatyczne urządzenie do wyciskania ciasta
  • Czekoladziarkę
  • Witrynę do posypek i polew
  • Dokumentację sanitarną HACCP oraz GHP

Lokal gastronomiczny – zyskujesz:

  • stały punkt
  • stworzysz miejsce gdzie ludzie będą chcieli przychodzić
  • indywidualny design
  • nieskończone możliwości dodawania produktów
  • stałe koszty
  • możliwość przywiązania klienta

 

Share.

Jeden komentarz

Zostaw komentarz