Berlin Doner Kebap to wciąż rozwijająca się marka restauracji typu fast food. Na rynku działa od 17 lat. Obecnie w Polsce znajduje się 60 lokali gastronomicznych, które funkcjonują pod szyldem tej sieci. Już w 2019 roku firma liczyła sobie około 33 placówki franczyzowe.

W restauracyjnym menu można znaleźć przede wszystkim kebap w różnych wariantach, rollo, turecką pizzę oraz frytki. Dla klientów o zróżnicowanych potrzebach powstało też menu dziecięce, wegetariańskie i sezonowe. Dzięki wysokim standardom serwowanych posiłków oraz najlepszym produktom firma jest pozytywnie oceniana wśród klientów oraz partnerów biznesowych.

Współpracę franczyzową z Berlin Doner Kebap można rozpocząć wypełniając ankietę dostępną na stronie internetowej przedsiębiorstwa. Specjalistyczna wiedza na temat budowy lub pozyskiwania lokalu nie jest wymagana, aby otworzyć firmową restaurację.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

Jak zacząć?

  1. Wypełnij ankietę na stronie internetowej. Przedstawiciel firmy oddzwoni.
  2. Spotkanie w siedzibie firmy i przekazanie informacji jak działa współpraca.
  3. Podpisanie klauzuli o poufności, otrzymanie arkuszy rentowności restauracji oraz zestawienia wydatków inwestycyjnych.
  4. Poszukiwanie lokalu oraz podpisanie umowy franczyzowej.

Sprawdź także franczyzę Dom i ogród.

Co zyskujesz?

  • Pomoc w wyszukaniu dogodnej lokalizacji i negocjacji korzystnych warunków najmu.
  • Przygotowanie lokalu „pod klucz” w oparciu o sprawdzone rozwiązania i wypróbowanych kontrahentów.
  • Szkolenia wdrażające.
  • Wsparcie przez cały okres współpracy od kwestii inwestycyjnych, poprzez marketing, szkolenia i bieżącą obsługę.
Share.

Zostaw komentarz