Pod szyldem Drewno i Ogień kryją się pizzerie i bary, w których klienci mogą spróbować oryginalnej pizzy w stylu neapolitańskim, która pieczona jest w piecu kamiennym i napić się przy tym dobrego wina. Restauracja wyróżnia się industrialnymi wnętrzami oraz dobrą muzyką puszczaną dla gości podczas spożywania posiłków.

W ofercie gastronomicznej lokali można przede wszystkim znaleźć różne rodzaje pizzy neapolitańskiej, w tym także w wersji wegetariańskiej, dla dzieci, calzone oraz mini pizza podawana z sałatką. Oprócz tego w menu można znaleźć sałaty oraz włoskie przystawki. Oprócz standardowych napojów, takich jak herbata czy kawa, klienci mogą także skosztować drinków oraz wyjątkowych win.

Marka Drewno i Ogień jest gotowa podjąć współpracę franczyzową z chętnymi przedsiębiorcami. Obecnie jeden lokal własny jest otwarty w Olsztynie, natomiast drugi, franczyzowy funkcjonuje w Radomiu.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

drewno

Wymagania sieci

  • miasto od 50 tysięcy mieszkańców
  • dobra lokalizacja
  • lokal od 150 m2
  • ogródek sezonowy przy lokalu
  • komin z rurą ze stali kwasoodpornej

Zobacz również franczyzę Nieruchomości.

Wsparcie od sieci

  • pomoc w przygotowaniu lokalu
  • unikalne przepisy oraz ciekawe menu
  • pomoc marketingowa
  • szkolenia dla personelu
Share.

Zostaw komentarz