Słodycze bez cukru, glutenu cub laktozy czy wegańskie desery to specjalność marki Fit Cake, która jako pierwsza w Polsce rozpoczęła działalność gastronomiczną o podobnym charakterze. Dietetyczne ciasta i słodycze, które sieć wypuszcza na rynek, można spożywać będąc na diecie bez przybierania na wadze, jak twierdzą założyciele.

Pośród dostępnych deserów znaleźć można między innymi czekoladowe batony w różnych wersjach oraz ciasta takie jak tiramisu, nerkownik z kokosem, ciasto marchewkowe banofee, sernik orzechowy, kopiec kreta czy tarta oreo. Dodatkowo do każdego produktu dołączona jest notka informująca o składzie, kaloryczności oraz rozkładzie mikroskładników.

Obecnie w całej Polsce znajduje się 20 placówek w miastach takich jak Białystok, Gdańsk, Kielce, Toruń czy Wrocław. Sieć daje też możliwość współpracy partnerskiej, dzięki której średnie obroty sięgać mogą nawet od 30 do 60 tysięcy.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

fit

Wymagania

  • miasto powyżej 20 tysięcy mieszkańców
  • dobra lokalizacja, preferowane centrum handlowe
  • lokal minimum 70m2
  • doświadczenie w branży

Zobacz również franczyzę Usługi dla konsumentów.

Wsparcie

  • sprawdzony model biznesowy
  • wsparcie opiekuna umowy
  • system szkoleń
  • autorskie receptury
  • pomoc w przygotowaniu lokalu
  • know how
  • wsparcie marketingowe
  • współpraca ze sprawdzonymi dostawcami
  • nowoczesne urządzenia wspierające funkcjonowanie lokalu
  • wyłączność terytorialna
Share.

Zostaw komentarz