Marka Krowarzywa istnieje od marca 2013. Za jej założeniem stoi dwóch zaprzyjaźnionych inwestorów, którzy postanowili otworzyć miejsce z burgerami stworzonymi z roślinnych składników. Dzięki oryginalnemu konceptowi i autorskim recepturom, restauracja zdobyła liczne nagrody i wyróżnienia, takie jak najlepsza warszawska burgerownia według Gazety Wyborczej.

W menu można znaleźć przede wszystkim roślinne burgery z boczniaków, seitana, ciecierzycy oraz kilka innych wariantów. Wegetarianie i weganie mogą cieszyć się również roślinnymi kebabami, wrapami czy sałatkami. Do picia pyszne lemoniady oraz smoothie.

W wielu miastach zaczęły się już pojawiać placówki partnerskie oznaczone logiem Krowarzywa. Warszawa, Toruń, Rzeszów czy Poznań już mieszczą lokale należące do sieci, a w planach jest powstanie nowych.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

krowa

Franczyzodawca zapewnia:

  • Pomoc przy otwarciu i w trakcje pierwszych miesięcy działalności,
  • Promocję i reklamę,
  • Wyłączność terytorialną.

Zobacz również franczyzę Opieka zdrowotna.

Jako franczyzobiorca możesz:

  • Otworzyć własny biznes w oparciu o doświadczenie znanej marki
  • Serwować fajne, zdrowe i wegańskie burgery
  • Brać udział w rozwijaniu sieci
Share.

Zostaw komentarz