Stodoła Kebap & Grill to koncept gastronomiczny oparty o wysokiej jakości jedzenie typu fast food, serwowane szybko, jednak stworzone z dbałością o dobry smak oraz najlepsze składniki. Lokale marki są klimatyczne i cechuje je oryginalny wystrój, a miła i profesjonalna obsługa sprawia, że klienci chętnie wracają.

Menu Stodoła Kebap & Grill skomponowane zostało w szczególności z myślą o miłośnikach potraw mięsnych. Flagowym daniem jest kebab premium z kurczakiem lub cielęciną, jednak w ofercie można znaleźć także rollo czy zestawy z frytkami. Dla wegetarian przygotowane zostały warianty kebabu z falafelem oraz sałatki.

Franczyzobiorca lokalu Stodoła Kebap & Grill zobowiązany jest prowadzić placówkę zgodnie z warunkami zawartymi w umowie oraz podręczniku operacyjnym. W zamian otrzymuje kompleksowe wsparcie marki oraz szybki zwrot inwestycji.

Przeczytaj także czym jest franczyza.

stodoła

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • Wiedza w zakresie prowadzenia sprzedaży kebapu, bardzo wysoka jakość oferowanych dań.
  • Know-how prowadzenia biznesu począwszy od założenia działalności poprzez zdobycie finansowania, pozyskania lokalizacji, szkolenia, dostarczenia w pełni wyposażonego lokalu.
  • Podręcznik Franczyzowy sieci wraz z opisem standardów oraz procedur.
  • Serwis polegający na kompleksowym zaopatrzeniem towarowym wraz z dostawą oraz rozwiązaniami księgowymi (system POS / kioski samoobsługowe)
  • Wsparcie zespołu wspierającego sprzedaż w tym Szkolenia , Marketing, Social Media oraz projekty graficzne w tym materiały POSM.

Sprawdź także franczyzę Uroda i fitness.

Wymagania

  • Lokalizacja w mieście powyżej 100 tys. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
  • Lokal w centrum handlowym i w strefach food court o powierzchni powyżej 50 m2.
  • Przedsiębiorczość i zaangażowania.
  • Posiadanie wymaganego kapitału początkowego.
  • Ukończenie szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę.
  • Przestrzeganie wewnętrznych procedur sieci.
Share.

Zostaw komentarz