Crazy Corn to unikalny koncept biznesu gastronomicznego oparty na meksykańskim street foodzie, a konkretnie na kukurydzy. Pomysł na tego typu działalność narodził się w 2021 roku, poniekąd jako odpowiedź na kryzys, który dotknął branżę gastronomiczną. Jedzenie ma być sprzedawane na wynos, dzięki czemu lokal, wyspa czy przyczepa z logiem firmy, będą mogły funkcjonować nawet biorąc pod uwagę surowy reżim sanitarny.

W menu Crazy Corn znajduje się grillowana lub gotowana kukurydza, przyrządzana na różne sposoby. Dostępna będzie zarówno klasyczna wersja z masłem i solą, jak i inspirowana smakami Meksyku kukurydza z chili, limonką i serem Cotija. Nie zabraknie też kukurydzy na słodko z wiórkami kokosa lub słonym karmelem.

Crazy Corn to maka, która rozwijać ma się głównie w oparciu o system franczyzowy. Jej atutami jest elastyczność modelu biznesowego, niewielki koszt inwestycji oraz brak konkurencji na polskim rynku, jeśli chodzi o street food oparty na kukurydzy.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

corn

Wsparcie dla franczyzobiorcy

  • zakup towaru z odroczonym terminem płatności
  • ogólnopolski i lokalny marketing
  • pełen zakres szkoleń i dostęp do receptur
  • pomoc w negocjowaniu umów handlowych i najmu
  • pomoc na każdym etapie działalności oraz porady przez infolinię techniczną
  • wyłączność terytorialna (na określoną liczbę mieszkańców)

Zobacz również franczyzę Apteki i artykuły zdrowotne.

Wymagania

  • zaangażowanie w pracę
  • minimum kapitału w zależności od wybranego rodzaju
  • ścisła współpraca z centralą
  • kultura obsługi.
Share.

Zostaw komentarz