Fit&Food to działalność gastronomiczna, która wpisuje się w modny trend cateringów dietetycznych. W ramach firmy funkcjonuje także bistro w Opolu oraz w Rybniku, w którym posiłki można zamawiać i spożywać na miejscu. Zaletą tego konceptu jest elastyczność, która pozwala działać w placówkach stacjonarnych z jednoczesną bogatą ofertą dań na wynos w diecie pudełkowej.
W menu bistro można znaleźć wiele klasycznych potraw, takich jak grillowany łosoś czy pierogi ruskie, natomiast w diecie pudełkowej dania komponowane są w taki sposób, aby wspomóc odchudzanie i zdrowe odżywianie. Istnieje również możliwość zamówienia diety bezglutenowej lub leczniczej, stworzonej przez dietetyka klinicznego.
Oferta franczyzowa Fit&Food jest skierowana zarówno dla osób, które będą dopiero startować ze swoim biznesem, jak i dla tych, którzy już posiadają lokal gastronomiczny i poszukują dodatkowego źródła dochodów.
Przeczytaj także czym jest franczyza.

Wymagania finansowe
- od 0 do 80 tysięcy inwestycji w zależności od tego, czy franczyzobiorca posiada już lokal
- opłata licencyjna 13-32 tysiące netto zależnie od wariantu
- 5-6% miesięczna opłata franczyzowa
Sprawdź także franczyzę Usługi dla biznesu.
Korzyści
- know how
- praca pod szyldem renomowanej marki
- wsparcie logistyczne i handlowe
- wsparcie opiekuna regionalnego
- wsparcie marketingowe
- system szkoleń
- wyłączność terytorialna