Steiku Haoss to łotewska sieć gastronomiczna, która swój początek miała w 2003 roku, jako rodzinna restauracja otwarta w Rydze. Dziś w stolicy Łotwy lokale marki wyznaczają najwyższe standardy serwowanym stekom, które są specjalnością szefa kuchni. Inspirowane klimatem dzikiego zachodu wnętrza zachęcają, aby wejść i miło spędzić czas po ciężkim dniu pracy lub w weekendy.

W menu Steiku Haoss dominują potrawy mięsne, czyli przede wszystkim steki, z których restauracja słynie. W ramach przystawki można zamówić na przykład tatar wołowy, sałatkę z mięsnymi dodatkami, pieczone ziemniaki czy grillowaną kukurydzę.

Ponad 15 lat doświadczenia w prowadzeniu lokali gastronomicznych sprawiło, że została podjęta decyzja o rozwoju poprzez franczyzę. Inwestorzy zainteresowani otwarciem własnej placówki Steiku Haoss, mogą liczyć na kompleksowe szkolenia oraz zapoznanie się z unikanym know how założycieli prestiżowej sieci restauracji, specjalizującej się w stekach.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

steiku

Wsparcie

  • pomoc w weryfikacji lokalizacji
  • pomoc w aranżacji lokalu
  • pomoc w obrandowaniu
  • podręcznik operacyjny
  • autorskie receptury
  • działalność pod szyldem znanej marki
  • doradztwo biznesowe i finansowe
  • system szkoleń
  • wsparcie logistyczne
  • unikalne menu

Zobacz również franczyzę Turystyka i hotele.

Przewidywana suma inwestycji

  • inwestycja od 200 tysięcy euro
  • opłata franczyzowa od 25 tysięcy euro
  • miesięczna opłata od obrotu netto 6%
Share.

Zostaw komentarz