Steiku Haoss to łotewska sieć gastronomiczna, która swój początek miała w 2003 roku, jako rodzinna restauracja otwarta w Rydze. Dziś w stolicy Łotwy lokale marki wyznaczają najwyższe standardy serwowanym stekom, które są specjalnością szefa kuchni. Inspirowane klimatem dzikiego zachodu wnętrza zachęcają, aby wejść i miło spędzić czas po ciężkim dniu pracy lub w weekendy.
W menu Steiku Haoss dominują potrawy mięsne, czyli przede wszystkim steki, z których restauracja słynie. W ramach przystawki można zamówić na przykład tatar wołowy, sałatkę z mięsnymi dodatkami, pieczone ziemniaki czy grillowaną kukurydzę.
Ponad 15 lat doświadczenia w prowadzeniu lokali gastronomicznych sprawiło, że została podjęta decyzja o rozwoju poprzez franczyzę. Inwestorzy zainteresowani otwarciem własnej placówki Steiku Haoss, mogą liczyć na kompleksowe szkolenia oraz zapoznanie się z unikanym know how założycieli prestiżowej sieci restauracji, specjalizującej się w stekach.
Dowiedz się również czym jest franczyza.
Wsparcie
- pomoc w weryfikacji lokalizacji
- pomoc w aranżacji lokalu
- pomoc w obrandowaniu
- podręcznik operacyjny
- autorskie receptury
- działalność pod szyldem znanej marki
- doradztwo biznesowe i finansowe
- system szkoleń
- wsparcie logistyczne
- unikalne menu
Zobacz również franczyzę Turystyka i hotele.
Przewidywana suma inwestycji
- inwestycja od 200 tysięcy euro
- opłata franczyzowa od 25 tysięcy euro
- miesięczna opłata od obrotu netto 6%