Mihiderka działa od 2015 roku jako sieć lokali gastronomicznych z ofertą dań przeznaczonych dla wegan. Głównymi atutami placówek oznaczonych logiem sieci są autorskie receptury, wyjątkowe dania, rodzinna atmosfera oraz minimalistyczny wystrój wnętrza. Obecnie restauracje firmy można znaleźć w Gliwicach, Katowicach, Krakowie, Tychach oraz w Zabrzu.

W menu lokali Mihiderka królują potrawy ze składników roślinnych. Przykładowe dania, które można obecnie znaleźć w restauracyjnej karcie to kalafiorowe kotleciki, pikantne pomidorowe curry, humus z masłem orzechowym, zupa z białej fasoli czy ziemniak faszerowany twarożkiem z tofu. Nie brakuje też wegańskich deserów takich jak brownie z orzechami i śliwką lub czekoladowy krem jaglany z gruszką.

Dla chętnych inwestorów Mihiderka przygotowała kilka możliwości współpracy franczyzowej. Otworzyć można zarówno lokal stacjonarny, jak i food truck. Jedną z opcji jest także wyspa w centrum handlowym.

Dowiedz się również czym jest franczyza.

mihiderka

Wymagania

  • chęci i zainteresowanie kuchnią roślinną
  • środki finansowe
  • działalność zgodna z wytycznymi marki
  • szkolenie w istniejącej placówce firmy
  • doświadczenie w biznesie

Zobacz również franczyzę Edukacja.

Wsparcie

  • pomoc w znalezieniu i przystosowaniu lokalu
  • system szkoleń
  • wsparcie marketingowe
  • doradztwo w codziennej działalności
  • wsparcie w rekrutacji pracowników
  • system informatyczny do zarządzania lokalem
  • pomoc w znalezieniu źródła finansowania
Share.

Zostaw komentarz